Στοίχημα: Σφιχτό το ματς στο Λονδίνο, υποτιμάται η Βαλένθια

19 Φεβρουαρίου 2020 14:31

Το Champions League επέστρεψε χθες με δύο μίνι εκπλήξεις και η δράση απόψε συνεχίζεται στο Μιλάνο και στο Λονδίνο.


Επιπλέον,σήμερα ολοκληρώνεται και η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Δείτε τα σημερινά προγνωστικά Champions League. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Επιφυλακτικά στο Tottenham Stadium

Στις 22:00, στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται τη Λειψία για τη φάση των "16" του Champions League.

Η ομάδα του Μουρίνιο έχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο μήνα, στον οποίο μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες και έρχεται από 3 διαδοχικές επιτυχίες. Αφού λύγισε (με δόση τύχης) τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0), προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του FA Cup με το εντός έδρας 3-2 (με ανατροπή) επί της Σαουθάμπτον, ενώ την Κυριακή ανέτρεψε το σκορ και στο Μπέρμιγχαμ επικρατώντας 2-3 στην έδρα της Άστον Βίλα. Έτσι αναρριχήθηκε στην 5η θέση, η οποία μετά και την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, οδηγεί στο επόμενο Champions League. Στον όμιλο, προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Μπάγερν και μπροστά από Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα.

Η Λειψία δεν επέστρεψε με την ίδια ορμή από τη χειμερινή διακοπή στη Γερμανία, συνήλθε όμως το Σάββατο με το άνετο 3-0 επί της Βέρντερ (εντός). Είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία στο Μόναχο με την Μπάγερν, από την οποία βρίσκεται στο -1 στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Στον όμιλο τερμάτισε πρώτη, πάνω από Λυών, Μπενφίκα και Ζενίτ.

Ιδιαιτέρως αμφίρροπο το ζευγάρι, οι δύο ομάδες αναμένεται να μπουν επιφυλακτικά στο σημερινό παιχνίδι. Ο Μουρίνιο προφανώς θα προσπαθήσει να περιορίσει τους γρήγορους επιθετικούς των Γερμανών ρίχνοντας το ρυθμό και περιμένουμε μία αναμέτρηση με χαμηλό τέμπο. Επιλογή μας το Under 3 (ασιατικό), σε απόδοση 1.72. Σε περίπτωση που επιτευχθούν 3 γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Υποτιμάται η Βαλένθια

Στις 22:00 επίσης, στο Giuseppe Meazza και όχι στη φυσική της έδρα, η Αταλάντα φιλοξενεί τη Βαλένθια.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζουν οι "μπεργκαμάσκι" με το επιθετικό τους ποδόσφαιρο, το Σάββατο επικράτησαν και της Ρόμα με 2-1, ανατρέποντας το σκορ μέσα σε 10 λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σκόρερ της νίκης ο Παλομίνο έπειτα από στατική φάση και ο Πάσαλιτς με υπέροχο σουτ, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγώνα ως αλλαγή! Βρίσκονται στην 4η θέση της Serie A με 45 πόντους, στο +6 από τη Ρόμα. Αήττητη η Αταλάντα στα τέσσερα τελευταία (3-1-0), σκόραρε 13 γκολ σε αυτά. Στον όμιλο τερμάτισε δεύτερη πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και μπροστά από Σαχτάρ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, παρότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε δεχθεί ισάριθμες ήττες!

Η Βαλένθια πήρε την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση με σπουδαίο διπλό στο Άμστερνταμ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και μάλιστα τερμάτισε πρώτη, μπροστά από Τσέλσι, Άγιαξ και Λιλ. Την Παρασκευή υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε δις πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε αμφότερες περιπτώσεις με τους Παουλίστα και Κοντογκμπιά και είχε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Είναι 7η στη La Liga με 38 πόντους σε 24 παιχνίδια, στο -2 από τις Ατλέτικο και Σεβίλλη, στη μάχη για την 4αδα.

Μπορεί η Αταλάντα να είναι ελκυστική στο μάτι, όμως της λείπει η εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις και η Βαλένθια έχει τη "φανέλα" και την ποιότητα να πάρει αποτέλεσμα απόψε στο Μιλάνο. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι "νυχτερίδες", θα επιλέξουμε το X2 σε απόδοση 2.27.

Θ' ανοίξει το ματς στο ΟΑΚΑ

Στις 18:15, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς του 1-1 στο Αγρίνιο. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα συμπληρώσει την 4αδα του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Στον πρώτο προημιτελικό, ο Σβάρνας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 32ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Ντάουντα στο 60ο. Ελαφρώς καλύτερη η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Η "Ένωση" προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες σε ντέρμπι, που κατέκτησε με πανομοιότυπο τρόπο. Την Κυριακή πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" χάρη στο γκολ του Αλμπάνη από το 5ο λεπτό. Στη συνέχεια πιέστηκε από τον Άρη, αλλά η αμυντική της συνοχή έχει βελτιωθεί δραστικά με τον Καρέρα στον πάγκο, όπως αποδείχθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο και πάλι κέρδισε με 1-0 και γκολ του Αραούχο από πολύ νωρίς. Παραμένει σταθερά στην 3η θέση της Σούπερ Λιγκ, στο -13 και -11 από τους προπορευόμενους.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αποδειχθεί ανταγωνιστικός στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, όταν ηττήθηκε πολύ εύκολα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Μουνιέ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 και αμέσως μετά (40') έγινε το 2-0 από το "τριφύλλι". Σταθερά στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, στο +4 από τον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ είναι καλά, ειδικά στην άμυνα και σίγουρα έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση σήμερα. Περιμένουμε ένα διαφορετικής φύσεως αγώνα από τους δύο τελευταίους των "κιτρίνων", αφού ο Παναιτωλικός θα κληθεί να ρισκάρει αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση. Κακή η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων, θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για πολλά γκολ, επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.95

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos