Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Η Μάρπησσα έχει τον απόλυτο γευστικό προορισμό της που δεν είναι άλλος από το Εστιατόριο – café – bar «Ηδύοσμος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση της ηθοποιού όταν την ρώτησαν αν ο τραγουδιστής έχει γράψει το ακίνητο στο όνομά της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Αγκαιριάς τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Μαίου περί τις 3:00 π.μ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου εστάλη η υπ’ αριθμ. πρωτ. 27140/09-05-2018 (ΑΔΑ: Ω70ΦΟΡ1Ι-2ΤΣ) Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου – Γενική Δ/νση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής – Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Περιβαλλοντικού & Χωρικού Σχεδιασμού με θέμα: «Έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για το έργο: «Λειτουργία Υφιστάμενου Αλιευτικού Καταφυγίου Νάουσας Δήμου Πάρου, νήσου Πάρου, Νομού Κυκλάδων και Κατασκευή-Λειτουργία Συμπληρωματικών λιμενικών έργων Επέκτασης του προσήνεμου βόρειου μώλου, προκειμένου για τη βελτίωση συνθηκών ελλιμενισμού» με φορέα του έργου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου- Αντιπάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα οι στοιχηματικοί ρυθμοί έχουν "πέσει", αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να προκύπτουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της Γεροντοελιάς στ΄Αδησαρού, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργάνωσε ενημερωτική ομιλία, με σκοπό τη γνωριμία με το μνημείο της φύσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της Περιφερειακής Αρχής με τους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου και της ειλημμένης απόφασης για την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων στα νησιά, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος και οι Δήμαρχοι πέντε νησιών των Κυκλάδων συνυπέγραψαν Διαβαθμιδική Σύμβαση συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου “Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών γηπέδων ποδοσφαίρου των Δήμων Αμοργού, Κύθνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου”, συνολικού προϋπολογισμού 486.724,80 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της καλής και αποδοτικής συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, συνυπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Άνδρου (Β΄φάση)», προϋπολογισμού 142.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταφέρεται και κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα γράφοντας «νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ απολογήθηκε στους ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες για το μαζικό σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών του ιστοτόπου του από μια εταιρεία πολιτικών συμβούλων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos