×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956

Χωρίς τέλος το χάος στα καταστήματα του ΙΚΑ

06 Μαρτίου 2015 12:24

Συνεχίζεται και σήμερα το χάος στα καταστήματα του ΙΚΑ καθώς οι ασφαλισμένοι προσέρχονται για να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τεράστιες ουρές λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος» μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε ότι δεν είναι ένα πρόβλημα που διακατέχει όλη την Ελλάδα αλλά μερικά μόνο υποκαταστήματα που είναι συμφορημένα λόγω κόσμου. Αναγνώρισε την ύπαρξη του προβλήματος κυρίως στην Καλλιθέα, στο Παγκράτι και στο Νέο Κόσμο.



«Συνολικά έχουμε ένα θέμα που αφορά στους μακροχρόνια άνεργους», δήλωσε ο διοικητής προσθέτοντας ότι το ζήτημα είναι η συνεργασία με πολλά κέντρα πληροφόρησης, τον ΟΑΕΕ, τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

«Μέσα στους μακροχρόνια άνεργους υπάρχουν κατηγορίες σε σχέση με το δικαίωμά τους να αναλαμβάνουν, σε σχέση με το εργόσημο επειδή είναι αρκετοί μετανάστες, ή παρουσία ή με άντληση από άλλα υπουργεία και δομές πληροφοριών διασταύρωσης, γι' αυτό αργεί», τόνισε ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν προβλήματα που αφορούν και τη γεωγραφικότητα του καταστήματος την ίδια.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos