Νέο δόγμα μετά την έκρηξη Πανούση - Ο Γ.Πανούσης φέρεται να διαφώνησε με τον Ν. Βούτση

04 Απριλίου 2015 12:41

Στην υιοθέτηση ενός νέου δόγματος για την αντιμετώπιση φαινομένων ανομίας προχωρά η κυβέρνηση μετά τη δημόσια έκρηξη του Γ. Πανούση ότι αριστερή διακυβέρνηση δεν σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη. Η κυβέρνηση στηρίζει τη ρεαλιστική γραμμή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση γεγονότων που έχουν σχέση με την έννομη τάξη.


Ενα «νέο δόγμα» για την αντιμετώπιση φαινομένων ανομίας υιοθετεί η κυβέρνηση, μετά τη δημόσια έκρηξη του Γ. Πανούση ότι Αριστερή Διακυβέρνηση δεν σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη.
Η κυβέρνηση στηρίζει τη «ρεαλιστική γραμμή» του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση γεγονότων που έχουν σχέση με την έννομη τάξη αλλά και την αντιμετώπιση της ανομίας. H δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, πάντως, άναψε φωτιές στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς υπήρξαν επικριτικές αλλά και υπερασπιστικές δηλώσεις από υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos