Απεργιακές συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά

01 Μαϊος 2015 13:19

Κλειστό είναι αυτή τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι απεργιακές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.


ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιήσε συγκέντρωση στο Σύνταγμαμ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 π.μ.
Στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ θα παρευρεθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να κερδίσουμε ξανά τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα» τονίζεται στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά, πραγματοποιούνται και στη Θεσσαλονίκη, στο 'Αγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά, στην πλατεία Καραϊσκάκη

Λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων - συγκεντρώσεων και πορειών, που θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς από τις 8 το πρωί, πραγματοποιούνται σταδιακά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές της κυκλοφορίας - εκτροπές) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας και ανάλογα με την εξέλιξη των πορειών.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στις περιοχές πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, της Πλατείας Κλαυθμώνος και του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων).

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos