×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μακελειό με δύο νεκρούς υπαλλήλους σε κλαμπ στην Πάτρα

17 Απριλίου 2013 15:58

Σοκ στην πόλη από μαφιοζικη εκτέλεση με 23 σφαίρες από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η μαφιόζικη εκτέλεση δύο νέων ανθρώπων που εργάζονταν σε κλαμπ της πόλης. Ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης και ο 32χρονος Κώστας Φράγκος βρίσκονταν στην πόρτα του κλαμπ, όταν δύο άγνωστοι κρανοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες τους γάζωσαν, κυριολεκτικά, με 23 σφαίρες από αυτόματο υποπολυβόλο.Οι δυο δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία, όπως εκτιμά η Αστυνομία, ήταν κλεμμένη. Φορούσαν κράνη και μπουφάν.Όταν προσέγγισαν έξω από το κλαμπ στην οδό Σαχτούρη και Ρήγα Φεραίου άρχισαν να πυροβολούν προς την πόρτα

Οι δύο άτυχοι νέοι τραυματίστηκαν θανάσιμα,ο Σινούρης επι τόπου και ο Φράγκος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», έπειτα από λίγες ώρες, ενώ ένας 42χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Η επίθεση συνέβη λίγο πριν τις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της φονικής επίθεσης, η οποία δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στον χώρο του περιστατικού βρέθηκαν είκοσι τρεις κάλυκες των 9 mm . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thebest.gr, οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πήραν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο που έχει τραυματιστεί ελαφρά, όσο και από άλλα άτομα, που εκτιμούν, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos