×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τα θέματα και οι λύσεις των πανελλαδικών εξετάσεων

20 Μαϊος 2013 16:46

Για πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους ήταν τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις καθηγητών. Εύκολα χαρακτηρίζονται τα θέματα της Βιολογίας.

Τέσσερα μαθήματα της σημερινής ημέρας για τους εξεταζόμενους: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε θέματα, λύσεις και σχόλια

Για τα Μαθηματικά, καθηγητές αναφέρουν ότι ήταν από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών, καθώς απαιτούσαν συνδυασμό γνώσεων πολλών κεφαλαίων. Ορισμένοι μαθηματικοί επισήμαναν ότι κάποια ανησυχία είχε διατυπωθεί αρχικά για τη διατύπωση του ερωτήματος Γ3, ωστόσο -τόνισαν- δεν υπάρχει επιστημονικό λάθος. Οι μαθηματικοί επίσης εκτιμούν ότι το γεγονός της δυσκολίας των Μαθηματικών, θα επηρεάσει τις βάσεις στα τμήματα και τις σχολές που συνδέονται με αυτά.

Όσον αφορά στη Φυσική, καθηγητές θεωρούν ότι μόνο το τέταρτο ερώτημα είχε απαιτήσεις, τα υπόλοιπα ήταν μέτριας δυσκολίας.

Επίσης στην Ιστορία, τα θέματα κρίνονται από τους εκπαιδευτικούς ως μέτριας δυσκολίας, ενώ στη Βιολογία ήταν εύκολα και δεν αναμένεται να δυσκόλεψαν τους υποψήφιους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos