«Καθαρά» τα όπλα των ληστών της Νέας Αγχιάλου

01 Ιουνίου 2015 12:07

Ολοκληρώθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας η βαλλιστική έρευνα στα τρία καλάσνικοφ που βρέθηκαν στη μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς Νέας Αγχιάλου Βόλου, όπου συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ, οι καταζητούμενοι για ληστείες, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, ενώ αυτοκτόνησε ο συνεργός τους, Σπύρος Δραβίλας.


Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Εν τω μεταξύ οι αρχές συνεχίζουν την εξονυχιστική έρευνα στο κρησφύγετο αναζητώντας αποτυπώματα και DNA ασύλληπτων συνεργών τους, καθώς όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στο σπίτι μπαινόβγαιναν τουλάχιστον πέντε άτομα.
Μεταξύ άλλων έχουν ανακαλύψει δεσμίδα με χρήματα, κάρτες σιμ, ενώ ερευνούν τα τηλέφωνα και τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας.

Εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί στους αστυνομικούς ότι λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του Σπύρου Δραβίλα, ληστή του Διστόμου, εστάλη προκήρυξη από την πρωτοεμφανιζόμενη Οργάνωση Πολιτοφυλακής Λαϊκή Δικαιοσύνη, όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού έξω από τη Στυλίδα, πριν από τρεις μήνες.

Οι συγγραφείς της προκήρυξης αναφέρονται με ύβρεις και πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς στο θύμα της δολοφονίας, δεν κάνουν καμία αναφορά στο πώς έγινε η δολοφονία, ενώ απειλούν με νέες επιθέσεις.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos