Εληξε η ομηρία στο «Κρήτη 2» - Συνελήφθη ο δράστης

02 Ιουνίου 2015 10:07

Συνελήφθη από άνδρες της ομάδας υποβρυχίων αποστολών ο άντρας περίπου 30 ετών, που με την απειλή ενός σπασμένου ποτηριού κρατούσε όμηρο μια γυναίκα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Κρήτη-2 υπό αδιευκρίνιστη αιτία.


Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά γύρω στις 6:30 το πρωί αποβιβάζοντας 614 επιβάτες, ενώ στο σημείο όπου έδεσε το πλοίο υπήρχε κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του λιμενικού και στελέχη της ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο 30χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά ενώ η γυναίκα για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φέρεται να είχε κάποια σχέση με τη γυναίκα ούτε είχε διατυπώσει κάποιο αίτημα στον πλοίαρχο του πλοίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φώναζε στην αρχή ότι τον κυνηγούν 30 άτομα και ότι θέλουν να τον πετάξουν στη θάλασσα, ενώ γύρω στις 3 τα ξημερώματα πλησίασε την κοπέλα και την άρπαξε από τον λαιμό.
Την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει η ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos