Τραγωδία σε Χανιά και Αρτέμιδα: Πνίγηκαν δύο κοριτσάκια μέσα σε λίγες ώρες

07 Αυγούστου 2015 14:57

Δύο μικρά παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών πνίγηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά και την Αρτέμιδα Αττικής.


 Ειδικότερα, την τελευταία του πνοή άφησε μία 8χρονη από τα Χανιά ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Φραγκοκάστελου Σφακίων.

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς λουόμενοι ενώ το μικρό παιδί βρισκόταν στην πισίνα, αντιλήφθησαν ότι δεν κινείται.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ όσοι βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων όπου και συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής .

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση.

Επίσης, στην Αρτέμιδα Αττικής, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το απόγευμα μία 10χρονη αλλοδαπή, που είχε πάει για μπάνιο με τη μητέρα της.

Συγγενικό πρόσωπο επικοινώνησε με το κέντρο Αμεσης Δράσης και στο σημείο έσπευσε δύναμη του λιμενικού, όπου διαπίστωσε ότι το άτυχο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και ότι ήταν νεκρό.

Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos