×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εμεινε με το στηθόδεσμο διαμαρτυρόμενη για την ΕΡΤ

30 Ιουλίου 2013 15:23

Την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων πέρασαν το μεσημέρι οι οκτώ συλληφθέντες τα ξημερώματα στον Υμηττό, κατά της χθεσινής διάρκεια διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των ραδιοτηλεοπτικών πομπών της ΕΡΤ.

Εξω από τα δικαστήρια μία γυναίκα -σύμφωνα με πληροφορίες μουσική παραγωγός της ΕΡΤ- σε ένδειξη διαμαρτυρίας έβγαλε το μπλουζάκι της με το μήνυμα «το αγαπημένο μου της ΕΡΤ» και έμεινε με το στηθόδεσμο, την ώρα που περνούσαν από μπροστά της αστυνομικοί και οι οκτώ συλληφθέντες.

Χθες οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και διέλυσαν τους διαμαρτυρόμενους και οδήγησαν τους προσαχθέντες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας εργαζόμενοι της ΕΡΤ και πολίτες, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν, ζητούσαν να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακεκριμένες φθορές κατά δημοσίας περιουσίας, διατάραξη ασφαλείας επικοινωνιών, απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και απειλές κατά αστυνομικών οργάνων.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos