Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα

16 Οκτωβρίου 2015 12:02

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από το μεσημέρι της Παρασκευής στη δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες της Παρασκευής μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους νότιους άνεμους.

 

Πιο αναλυτικά:
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις επόμενες ώρες της Παρασκευής μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Πελοπόννησο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νότιους ανέμους (6 με 7 μποφόρ) και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos