×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου από τον Πειραιά

11 Δεκεμβρίου 2013 20:24

Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου αναμένεται τις επόμενες ώρες από το λιμάνι του Πειραιά. Μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να αναχωρήσουν τρία επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία για την Κρήτη,

καθώς αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των θυελλωδών ανέμων που τοπικά σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φτάνουν τα 9 με 10 μποφόρ.

Πρόκειται για τα πλοία «Blue Star 1» και «Faistos Palace» για το Ηράκλειο και το «ΛΑΤΩ» για τα Χανιά.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του «Blue Star 2» από Πειραιά για Σύρο, Λέρο, Κώ και Ρόδο.

Από τη Ραφήνα και το Λαύριο δεν υπάρχουν δρομολόγια αυτή τη στιγμή, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου για τον Αργοσαρωνικό.

Η γραμμή Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας λειτουργεί κανονικά όπως και η γραμμή Πάχη Μεγάρων - Φανερωμένη Σαλαμίνας. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Αγια Μαρίνα- Νέα Στύρα.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αρκίτσα- Αιδηψός, Βόλος- Σποράδες, Κεραμωτή Καβάλας - Θάσος και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη. Επίσης, κανονικά λειτουργεί η γραμμή Ρίο - Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και πορθμεία της χώρας αλλά και με τα πρακτορεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos