×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύλληψη 43χρονου για βιασμό 16χρονης που γνώρισε στο Διαδίκτυο

13 Φεβρουαρίου 2014 13:10

Για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης, της εκούσιας απαγωγής και της παράνομης βίας σε βάρος μιας 16χρονης, κατηγορείται ένας 43χρονος, που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της ανήλικης στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 16χρονη κατήγγειλε ότι ο 43χρονος την κράτησε για περίπου δύο ημέρες στο σπίτι του και με την απειλή σωματικής και ψυχολογικής βίας την ανάγκασε να έλθουν σε σεξουαλική επαφή. Παράλληλα, σύμφωνα με την καταγγελία, το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι του 43χρονου, ο συλληφθείς τής είχε αφαιρέσει το κινητό της τηλέφωνο, ώστε να μην μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Αστυνομία έπειτα από έρευνα εντόπισε τον 43χρονο. Αστυνομικοί, μαζί με εισαγγελέα πήγαν χθες το πρωί στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του συλληφθέντος βρήκαν έγγραφα του ΙΚΑ, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφορούσαν τη 16χρονη.

Ο 43χρονος και η 16χρονη φέρεται να ήλθαν σε επικοινωνία μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ακολούθησε η συνάντησή τους σε κάποιο μέρος της πόλης.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 43χρονου που διενήργησε η Αστυνομία μετά τη σύλληψή του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Γ΄ ανακριτή Πατρών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη για την αποφυγή της στράτευσης.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου κατά τη διάρκεια της απολογίας του αναμένεται να αναπτύξει τους ισχυρισμούς του σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos