Απέκλεισαν τον κόμβο της Νίκαιας οι αγρότες

16 Φεβρουαρίου 2014 14:52

Νέο μαζικό συλλαλητήριο ως απάντηση «της αδιαλλαξίας της κυβέρνησης στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους», πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή αγρότες και πολίτες της Θεσσαλίας στον κόμβο Νίκαιας.

Εκατοντάδες άτομα βρίσκονται επί της ΠΑΘΕ έχοντας αποκλείσει την κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο με αποτέλεσμα αυτή να διεξάγεται από παράδρομους.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μέχρι την αποχώρηση των συγκεντρωμένων ατόμων στον κόμβο Νίκαιας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε από τον κόμβο Κιλελέρ, έως τον κόμβο Πλατυκάμπου.

Στο μεταξύ, παραδόθηκε πριν από λίγο στην κυκλοφορία ο κόμβος της Κουλούρας τον οποίο είχαν αποκλείσει νωρίτερα συμβολικά οι αγρότες της Ημαθία ενώ έχει αποκλεισθεί ο κόμβος των Σφαγείων, στα Βασιλικά.

Προς το παρόν στην Κουλούρα, αγρότες έχουν καταλάβει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε συνέχεια των κινητοποιήσεών τους για τις φορολογικές αλλαγές και την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και στοιχείων.

Εντωμεταξύ, επιμένοντας στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, σε χθεσινή τους συνέλευση, οι αγρότες αποφάσισαν τη διοργάνωση παλλαϊκού συλλαλητηρίου την Τετάρτη στην Αθήνα. Τόπος συνάντησης ορίστηκε η πλατεία Βάθης στις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το Σύνταγμα.
www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos