×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Έληξε η απεργία της ΠΝΟ, λύνουν κάβους αύριο τα πλοία

02 Απριλίου 2014 19:49

Τέλος η ταλαιπωρία για όσους ήθελαν να ταξιδέψουν με πλοία από τα λιμάνια της χώρας, αφού η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη λήξη της απεργίας.

Έτσι από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου 2014 τα δρομολόγια θα εκτελούνται και πάλι κανονικά.

Είχε προηγηθεί η δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας ότι κάνει δεκτή την ρύθμιση της αποπληρωμής των δεδουλευμένων των ναυτικών, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα τουριστικά πλοία.

Με τη ρύθμιση ουσιαστικά ο ΟΝΝΕ (που δημιουργείται από τον Οίκο Ναύτου και το ΓΕΝΕ) θα αναλαμβάνει να πληρώσει τους ναυτικούς των ακτοπλοϊκών εταιρειών, παίρνοντας τα μισθώματα που θα πρέπει να καταβάλει το Δημόσιο στις εταιρείες.

Αύριο στις 07:00 αποπλέει το Blue Star Πάτμος από Πειραιά, για Πάρο, Νάξο με επιστροφή στις 13:10 στην Πάρο και πάλι για Πειραιά. Παράλληλα αύριο στις 07:25 από Πειραιά αποπλέει και το Blue Star Πάρος για Πάρο, Νάξο,Ίο, Σαντορίνη, με επιστροφή απο Πάρο στις 19:15 και αναχώρηση για Πειραιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos