×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διάρρηξη - μυστήριο στο Μουσείο Πάλλη

05 Ιουνίου 2014 11:47

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο μουσείο όπλων του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, επί της οδού Λαμπντρόν, στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τέσσερις άγνωστοι ακινητοποίησαν τον φύλακα, τον έδεσαν και διέρρηξαν τέσσερα κοντέινερ από τα οποία δεν έχει διαπιστωθεί αν και τι πήραν.

Ο φύλακας κατάφερε να ελευθερωθεί τις πρωινές ώρες και ειδοποίησε την αστυνομία, από την οποία γίνεται έρευνα για την υπόθεση.

Τον περασμένο Οκτώβριο σοκ είχαν προκαλέσει σε αστυνομικούς και εισαγγελείς τα πολεμικά όπλα που εντόπισαν σε κοντέινερ κατά την έρευνά τους στο μουσείο του Αναστάσιου Πάλλη.

Ο επιχειρηματίας, που διέφευγε της σύλληψης, παραδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στις Αρχές, ύστερα από την έκδοση σε βάρος του δύο ενταλμάτων σύλληψης.

Το πρώτο αφορούσε την εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που είχε χορηγήσει η FBΒ Bank την περίοδο που επικεφαλής της ήταν ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής, ενώ το δεύτερο είχε εκδοθεί για τα όπλα που είχαν βρεθεί στο Μουσείο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos