×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Βρέθηκε άλλος 1 τόνος ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί - 14 συλλήψεις

22 Ιουνίου 2014 12:48

Δύο Ελληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας, βρίσκονται μεταξύ των 14 συλληφθέντων,

για τη νέα υπόθεση 986 κιλών και 600 γραμμαρίων ηρωίνης που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής σε νέα αποθήκη στο Κορωπί Αττικής στη θέση Λαμπρικά.

Βρέθηκε άλλος 1 τόνος ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση του εντοπισμού των νέων ναρκωτικών ουσιών, συνδέεται με την ποσότητα του άνω ενός τόνου ηρωίνης που είχε εντοπιστεί πριν από 10 ημέρες περίπου σε αποθήκη στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη.

Για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη προφυλακισθεί 9 άτομα, πέντε Τούρκοι υπήκοοι, τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής και ένας Αλβανός.

Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο «NOOR -1» σημαίας Τόγκο στην Ελευσίνα και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.

Ο ένας από τους σημερινούς συλληφθέντες, που είναι Έλληνας, φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση εδώ και καιρό από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

Το συγκεκριμένο πλοίο δεσμεύτηκε και κατασχέθηκε χθες βράδυ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται πιθανότατα αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos