×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σήμερα οι βαθμοί για υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ

01 Ιουλίου 2014 08:28

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (της ομάδας Β΄) που διεκδικούν μία θέση σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Οι βαθμοί των υποψηφίων θα αναρτηθούν στα λύκεια μετά τη 1 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν επίσης, μετά τη 1 μ.μ., να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.minedu. gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ (που διεκδικούν μία θέση μόνο στα ΤΕΙ), καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν αύριο περί τη 1 μ.μ. στα ΕΠΑΛ, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι την Πέμπτη 3 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία. Από την Πέμπτη 3 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία είναι αποκλειστική.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ πρέπει μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουλίου να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα. Οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos