Πάτρα: Πολύτεκνος αυτοκτόνησε βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητό του

17 Αυγούστου 2014 14:33

Τραγικό τρόπο επέλεξε για να δώσει τέλος στη ζωή του ένας 65χρονος πατέρας πέντε παιδιών και παππούς από την Πάτρα, ο οποίος αυτοκτόνισε βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητό του, αφού το είχε περιλούσει με πετρέλαιο.

Πάτρα: Πολύτεκνος αυτοκτόνησε βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητό του

Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό όταν, λίγο πριν από τις 4.00 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην διασταύρωση των οδών Αστερίωνος και Ευβοίας στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Λεύκας, στην Πάτρα. Στο σημείο της πυρκαγιάς έφθασαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες, όπου μετά την κατάσβεση της φωτιάς διαπιστώθηκε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα απανθρακωμένο άτομο.

Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε τη σορό στο νεκροτομείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία, νεκροτομή.

Εκεί επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο το σενάριο της αυτοκτονίας ενώ ταυτοποιήθηκε και ο αυτόχειρας. Πρόκειται για τον συνταξιούχο υδραυλικό E.A., πατέρα πέντε παιδιών -τριών κοριτσιών και δύο αγορών- και παππού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, ο αυτόχειρας χθες το βράδυ πήρε το αυτοκίνητό του, λέγοντας στην οικογένειά του ότι θα πάει μια βόλτα.

Τα ξημερώματα, στάθμευσε το όχημα κοντά στο σπίτι του, το περιέλουσε με πετρέλαιο, μπήκε μέσα και του έβαλε φωτιά.

Η οικογένεια ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την αστυνομία.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos