Πώς ρυθμίζονται τα χρέη 100.000 μικρομεσαίων

30 Σεπτεμβρίου 2014 11:51

Ρύθμιση-πακέτο για 100.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με διαγραφές προστίμων και προσαυξήσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις τράπεζες, την Εφορία και τα ταμεία και αποπληρωμή τους μέχρι και σε 120 δόσεις προωθεί η κυβέρνηση.

Πώς ρυθμίζονται τα χρέη 100.000 μικρομεσαίων

Ρυθμίσεις-«πακέτο» για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις τράπεζες, το Δημόσιο, τους προμηθευτές και τους εργαζομένους θα μπορούν να πετύχουν χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που επλήγησαν από την οικονομική κρίση την περίοδο 2010-2013.

Το σχετικό νομοσχέδιο που θα παρουσιάσει αύριο Τετάρτη στην τρόικα ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας δίνει τη δυνατότητα, σε εθελοντική βάση, στους μικρούς αλλά και μεγάλους επιχειρηματίες να πετύχουν «κούρεμα» των ανακεφαλαιοποιημένων τόκων των δανείων τους ή επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής τους, καθώς και διαγραφή των προστίμων και προσαυξήσεων για καθυστερούμενες οφειλές προς τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα μπορούν επίσης να αποπληρώνουν τα χρέη τους ακόμη και σε 120 δόσεις.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos