Οι νέοι μισθοί των ενστόλων από τον Νοέμβριο

03 Οκτωβρίου 2014 10:57

Αυξήσεις στους βασικούς μισθούς και στα επιδόματα των ενστόλων από τον Νοέμβριο προβλέπει η τελική ρύθμιση της κυβέρνησης

η οποία θα περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού που θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα. Οι αποδοχές θα αυξηθούν από 4 έως 232 ευρώ τον μήνα ανάλογα με τον βαθμό, ενώ τα αναδρομικά θα αρχίσουν να καταβάλλονται σταδιακά από τις αρχές του 2015.

Οι νέοι μισθοί των ενστόλων από τον Νοέμβριο

Ο κύβος ερρίφθη. Η κυβέρνηση προχωρά σε σταδιακή... αποκατάσταση των ενστόλων, με τις πρώτες αυξήσεις αποδοχών να αποτυπώνονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015, το οποίο κατατίθεται την ερχόμενη Δευτέρα, 6 του μήνα, στη Βουλή.

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχουν έτοιμο το τελικό σενάριο των αυξήσεων που θα τεθούν σε ισχύ από τον Νοέμβριο και το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει ότι οι βασικοί μισθοί θα αυξηθούν από 4 έως 232 ευρώ τον μήνα ανάλογα και με τον βαθμό για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos