Πέθανε η τραυματίας του τροχαίου στην Π. Ράλλη

16 Οκτωβρίου 2014 11:35

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η γυναίκα, ηλικίας 24 ετών, που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από το τροχαίο που σημειώθηκε

στην Πέτρου Ράλλη έξω από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Κ. Πεταλά, η νεαρή γυναίκα είχε χάσει το ένα της πόδι, ενώ είχαν πληγεί τα περισσότερα από τα ζωτικά της όργανα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν ο οδηγός I.X. αυτοκινήτου συγκρούστηκε εν κινήσει με ταξί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα στην προσπάθειά του να διαφύγει, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να παρασύρει τέσσερα άτομα που κινούνταν πεζή στη δεξιά πλευρά του δρόμου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Από την εκτροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν θανάσιμα μια 30χρονη υπήκοος Αλβανίας (μητέρα δύο παιδιών) και ένας 23χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε ως αποσπασμένος στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Επίσης, μεταξύ των τραυματιών ήταν ένας υπήκοος Αιγύπτου, 61 ετών,(έφερε ελαφρύ τραύμα στο πόδι) όπως και ο 27χρονος οδηγός του Smart. Kαι οι δύο νοσηλεύονταν στο Τζάνειο του Πειραιά.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos