31χρονος εκβίαζε 16χρονη και τη βίαζε – Χρησιμοποιούσε το Facebook

03 Νοεμβρίου 2016 14:48

Στα «νύχια» ενός αδίστακτου 31χρονου που της είχε συστηθεί ως συνομήλικό της κορίτσι στο Facebook και την είχε πείσει να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες, είχε πέσει μια ανήλικη μαθήτρια μόλις 16 χρόνων που υποχρεωνόταν να συναντιέται μαζί του και να ασελγεί πάνω της, καθώς την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό.

Με τον ψυχικό της κόσμο διαταραγμένο από όσα υπέστη, η ανήλικη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της και κατέφυγαν μαζί στην Ασφάλεια Ζακύνθου, όπου κατήγγειλαν τον παιδεραστή.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε το κινητό με το οποίο επικοινωνούσε με την 16χρονη και ένα tablet στο οποίο ήταν αποθηκευμένο πλήθος πορνογραφικού υλικού.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και δυο συσκευασίες, μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 200 γραμμαρίων και μια με νήματα που χρησιμοποιούνταν για την αποξήρανση χασισόδεντρων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 31χρονος χρησιμοποιούσε εικονικά προφίλ και έστελνε μηνύματα σε γυναίκες και σε ζευγάρια, ζητώντας να του στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο έναντι αμοιβής, την οποία όμως δεν έδινε ποτέ!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με βαριές κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, βιασμό, παράνομη βία, απειλή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών.

www.tribune.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos