Από το νησί της Αφροδίτης ο πολυεκατομμυριούχος του τζόκερ...

17 Φεβρουαρίου 2017 14:21

Το Τζόκερ χαμογέλασε σε έναν υπερτυχερό. Επέλεξε μόνος τους τυχερούς αριθμούς και πλέον κάνει σχέδια για το μέλλον...


Το τζόκερ, στηστην κλήρωση της Πέμπτης, μοίρασε 16 εκατομμύρια ευρώ σε έναν υπερτυχερό. Μόλις τρία ευρώ ήταν αρκετά για να αλλάξουν τη ζωή του προς το καλύτερο. Ο λόγος για τον υπερτυχερό που πήρε όλα τα χρήματα της πρώτης κατηγορίας. Χρήματα που εξασφαλίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορείο της Φωτεινής Καβάζη που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην περιοχή Μέσα Γειτονιά, προάστιο της Λεμεσού. Το μέγεθος της τύχης του νέου εκατομμυριούχου φαίνεται και από το γεγονός ότι έπαιξε 6 στήλες με την αξία του χρυσού δελτίου στα 3 ευρώ! Κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού και φυσικά ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ, δυο από τους τυχερούς που είχαν πέντε επιτυχίες, επίσης συμπλήρωσαν το δελτίο Τζόκερ που τους έκανε πλουσιότερους κατά 120.000 ευρώ στην Κύπρο! Ο ένας στην Αμμόχωστο και ο δεύτερος στην Αγία Νάπα. Δελτία με πέντε επιτυχίες παίχτηκαν επίσης στη Σταυρούπολη, στο Βαθύ της Σάμου, στην Αίγινα, στην Καλλιθέα, στην Καρδίτσα και στη Σιάτιστα.

www.newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos