Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβληματισμός για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης

26 Φεβρουαρίου 2017 01:33

Προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛΑΣ για τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε τσαντάκι στο πάρκο πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης.


Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων των υπολειμμάτων του μηχανισμού, που έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια, ελπίζοντας ότι θα εντοπιστούν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό στην ΕΛΑΣ, είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν τηλεφώνησαν σε κάποια εφημερίδα, όπως έχουν κάνει κατ' εξακολούθηση στο παρελθόν, αλλά απευθείας στην Άμεση Δράση, κάτι, που όπως σημειώνουν αξιωματικοί έχει να συμβεί χρόνια, από το χτύπημα με παγιδευμένο μηχανάκι στο Σύνταγμα, το 2005, επίθεση που είχε αναλάβει ο «Επαναστατικός Αγώνας».
Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί επίσης για το γεγονός ότι στόχος των δραστών φαίνεται πως ήταν γι' ακόμη μια φορά αστυνομικοί,. Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο στόχαστρο τρομοκρατών, με ποιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, το χτύπημα στην πρεσβεία της Γαλλίας κατά την οποία τραυματίστηκε ένας ειδικός φρουρός, αλλά και την επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr