«Βλέπουν» μανιακό δολοφόνο πίσω από το έγκλημα του ταξιτζή στην Κηφισιά

01 Μαρτίου 2017 15:36

Μεταξύ των ατόμων που επιτίθενται σε οδηγούς ταξί αναζητά η αστυνομία τους δράστες της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στην Κηφισιά, με τραύμα από πιστόλι στο κεφάλι.


Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση του εγκλήματος έχουν καταλήξει ότι πιθανότατα πρόκειται για άτομα ή για άτομο που ίσως αντιμετωπίζει κάποιου είδους νοσήματα και το οποίο κατακλύζεται από εμμονές.
Μάλιστα εξετάζουν τους φακέλους επιθέσεων και απειλών που έχουν γίνει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος οδηγών ταξί, ενώ στέκονται ιδιαίτερα στον τραυματισμό 30χρονου ταξιτζή που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα μήνα.
Ο δράστης πυροβόλησε τον οδηγό στο λαιμό και και διέφυγε χωρίς να τον ληστέψει.
Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ εξετάζονται οι κάλυκες από το πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκαν τα δύο θύματα, ώστε να εξακριβωθεί εάν ο δράστης είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις.
Το τελευταίο γεγονός πάντως, έχει σκορπίσει, όπως είναι φυσικό, τον τρόμο στις τάξεις των οδηγών ταξί, οι οποίοι,όπως λένε, ξεκινάνε για δουλειά με το φόβο να πέσουν επάνω στον δράστη.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos