Ένταση, μαγκουριές και χημικά στο συλλαλητήριο αγροτών έξω από το υπ. Ανάπτυξης

08 Μαρτίου 2017 14:03

Επεισόδια με χτυπήματα με μαγκούρες, πετροπόλεμο, κυνηγητό και ρίψη χημικών, σημειώθηκε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των περίπου 1.000 αγροτών από την Κρήτη, έξω απο το υπουργείο Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη.


Η ένταση ξεκίνησε όταν κάποιοι από τους αγρότες εξαγριώθηκαν βλέποντας τα οχήματα της αστυνομίας μπροστά στην είσοδο του υπουργείου και επιτέθηκαν με τις μαγκούρες στις κλούβες.
Με φωνές και συνθήματα άρχισαν να χτυπούν με τις κατσούνες τους τους αστυνομικούς. «Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα» ήταν το σύνθημα που έλεγαν και φώναζαν στους αστυνομικούς για την παρουσία τους μπροστά στο υπουργείο. «Ντροπή σας, τι έρχεστε και βάζετε αυτά εδώ (σ.σ. τις κλούβες)».

Η αστυνομία προσπάθησε να τους απωθήσει κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών. Η κατάσταση όμως χειροτέρεψε όταν μια ομάδα αγροτών αποτελούμενη από 40 άτομα, θέλησαν να δουν τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου και του επιδώσουν ένα ψήφισμα, αλλά το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos