Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στα Πατήσια

17 Μαρτίου 2017 13:21

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών κακοποιών που απήγαγαν, χθες το βράδυ, 41χρονο επιχειρηματία από το σπίτι του στα Πατήσια. Οι δράστες, αφού τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της επιχείρησής του στον Αλιμο, πήραν 120.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και τον άφησαν ελεύθερο.


Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στα Πατήσια - Τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό [photos]
Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης βιαιότητας των τριών δραστών, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ήταν ότι σε κάποια στιγμή τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό, εάν δεν τους αποκάλυπτε που έχει κρυμμένα χρήματα.

«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που "χτυπάει" χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων» τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της 
Οι άγνωστοι δράστες λίγο μετά τις 20:00 απήγαγαν τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει φορολογικό γραφείο και είναι παράλληλα εκπρόσωπος εταιρείας στοιχημάτων, ενώ στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει, με το πολυτελές αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, στην έδρα της επιχείρησής του στον 'Aλιμο, αφού προηγουμένως τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό.

Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στα Πατήσια - Τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, οι τρεις κακοποιοί μιλούσαν σπαστά ελληνικά και η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται πιθανότατα περί αλλοδαπών.

Μόλις έφτασαν στην επιχείρησή του στον Αλιμο, όπου βρίσκονταν ο φύλακας και μια υπάλληλος, οι ληστές ανάγκασαν τον 41χρονο να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ' όπου πήραν 120.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην αστυνομία.
Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στα Πατήσια - Τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν

Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον επιχειρηματία, μαζί με τον φύλακα και την υπάλληλο, να μπουν στο αυτοκίνητό του, ενώ κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδρομή τούς ακολουθούσε και ένα άλλο όχημα. Σε κάποια στιγμή τους απελευθέρωσαν, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα, στη Ριζούπολη, και εξαφανίστηκαν.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos