Συγκινητική παρουσία της «Μυρτώς» σε εκδηλώσεις αγάπης στην Καλαμάτα

02 Απριλίου 2017 21:41

Το πανελλήνιο είχε παγώσει στην είδηση της φρικτής κακοποίησης της 15χρονης Μυρτώς, σε παραλία της Πάρου από 19χρονο Πακιστανό το καλοκαίρι του 2012. Φαίνεται όμως, ότι κάποιοι δεν ξεχνούν τον αγώνα ζωής που δίνει μέχρι σήμερα το άτυχο κορίτσι, για μια καλύτερη ποιότητα διαβίωσης, σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν οι εκατοντάδες συμμετέχοντες στις διήμερες εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς προς τη Μυρτώ οι οποίες κορυφώθηκαν την Κυριακή 2 Απριλίου με αγώνα σκυταλοδρομίας και σύνθημα «Τρέχουμε για τη Μυρτώ» στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Ο αθλητικός σύλλογος Ακρίτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων τις οποίες τίμησαν με την παρουσία τους πρώην ολυμπιονίκες καθώς και η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού κα. Γεωργία Σαμαρά.

Το κύμα αγάπης προς την Μυρτώ, η ζωή της οποίας άλλαξε για πάντα πριν από πέντε χρόνια, ήταν πράγματι συγκινητικό με την κορύφωση της συγκίνησης να διαδραματίζεται τη στιγμή που η ίδια η κοπέλα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, εμφανίστηκε στο χώρο της αθλητικής εκδήλωσης δεχόμενη ως προσφορά αγάπης ένα φορητό μηχάνημα οξυγόνου που τόσο έχει ανάγκη η ίδια.

Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς για τη νεαρή Μυρτώ. που αποτελεί για όλους ένα σύμβολο καθημερινού αγώνα, προσπάθειας και αγάπης για τη ζωή.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos