Μετά το αλαλούμ δίνουν παράταση για τα ανασφάλιστα μέχρι 14 Ιουλίου

21 Ιουνίου 2017 16:47

Το «ράβε-ξήλωνε» με τη διασταύρωση στοιχείων για την ασφάλιση των οχημάτων φέρνει δεύτερη ευκαιρία στους κατόχους - Σωρεία λαθών «παγώνει» τη διαδικασία για εύλογο διάστημα

Μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο έφτασε το «φιάσκο» με τα ραβασάκια - «βροχή» 300.000 ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ιδιοκτήτες οχημάτων, που μπήκαν στη μαύρη λίστα των ανασφάλιστων.

Η κυβέρνηση προκειμένου να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να διορθωθούν τα λάθη που έχουν διαπιστωθεί μετά από τη διασταύρωση στοιχείων έδωσε παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Έτσι, αναμένεται να γίνει νέα διασταύρωση δεδομένων και για όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα, θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες τους ειδοποιητήρια.

Μέχρι τότε, έχουν διορία και οι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες προκειμένου να διορθώσουν λάθη σε ό,τι έχει να κάνει με οχήματα τα οποία δεν χρησιμοποιούν, όμως δεν έχουν δηλώσει σε ακινησία, κλεμμένα οχήματα τα οποία όμως εμφανίζονται ακόμη ως να τα κατέχουν οι ίδιοι ή περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν έχουν ενημερωθεί τα μητρώα της Εφορίας και των ασφαλιστικών εταιρειών για πωλήσεις, μεταβιβάσεις και κάθε άλλη περίπτωση αλλαγής της ιδιοκτησία των οχημάτων.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos