Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια -«Βούλιαξε» από αδειούχους ο Πειραιάς

05 Αυγούστου 2017 11:14

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας.

Για σήμερα Σάββατο 05/08, από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματισθεί 24 δρομολόγια πλοίων, ενώ για αύριο Κυριακή 06/08 23. Σήμερα και αύριο από τη Ραφήνα θα πραγματοποιηθούν 16 δρομολόγια και από το Λαύριο 7 σήμερα και 4 αύριο.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως στο λιμάνι του Πειραιά, όπου περιμετρικά του λιμανιού είναι σε εξέλιξη έργα του Μετρό και του Τραμ.

«Είμαστε 40 λεπτά στο αυτοκίνητο και περιμένουμε να μπούμε στο πλοίο. Ωστόσο δεν μας πτοεί τίποτα», αναφέρουν επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στο iefimerida. «Πάντα είναι ταλαιπωρία για να μπεις στο καράβι, αλλά περιμέναμε όλη τη χρονιά για τις διακοπές μας στην Κρήτη», δηλώνουν άλλοι επιβάτες τονίζοντας παράλληλα ότι έκαναν τις κρατήσεις 3 μήνες πριν «για να μας βγουν οι διακοπές πιο οικονομικά».

Χθες, Παρασκευή 04/08 από το λιμάνι του Πειραιά σε 26 δρομολόγια πλοίων αναχώρησαν 33.173 επιβάτες, 5.942 ΙΧ οχήματα,702 φορτηγά και 1131 δίκυκλα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 40 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν 8.620 επιβάτες,913 ΙΧ οχήματα,34 φορτηγά και 439 δίκυκλα.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos