Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη

25 Σεπτεμβρίου 2017 11:46

Ένα από τα πιο ξέφρενα καλοκαίρια της ζωής της πέρασε η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σύμη, καθώς βρέθηκε στο νησί τον Δεκαπενταύγουστο μαζί με την παρέα της και την Καρολίνα Κούρκοβα.

Και μπορεί το σούπερ μοντέλ Καρολίνα Κούρκοβα να είχε ανεβάσει βίντεο με τον σεφ της ταβέρνας να σπάει πιάτα πάνω στο κεφάλι της, αλλά κανείς δεν γνώριζε πως μαζί της ήταν και η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ, η οποία γλεντούσε πίσω της φορώντας ένα μίνι διάφανο φόρεμα.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες με την πριγκίπισσα να γλεντάει στην ταβέρνα του κυρίου Μάνου στη Σύμη. Έχοντας ανέβει πάνω στις καρέκλες, σπάζοντας πιάτα με τον σεφ, αλλά και δεχόμενη πιάτα στο κεφάλι, η ίδια σίγουρα θα πέρασε μία νύχτα που θα της έμεινε αξέχαστη.

Η Τσέχα καλλονή Καρολίνα Κούρκουβα είχε έρθει στη χώρα μας στις 11 Αυγούστου και είχε περάσει από τη Λέρο, τη Μύλο και τη Σύμη. Πολύ πιθανό είναι να πέρασε και η πριγκίπισσα του Γιορκ από αυτά τα μέρη, αλλά κανείς τότε δεν κατάλαβε το παραμικρό, καθώς η γαλαζοαίματη, η οποία έχει εμφανιστεί πολλάκις δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στην Κέιτ Μίντλετον, κρατά χαμηλούς τόνους.

Πηγή: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη -Χορεύει πάνω σε τραπέζι και σπάει πιάτα σε ταβέρνα [εικόνες] | iefimerida.gr

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos