Απίστευτο δείτε τι έπαθε μία γυναίκα από μία απλή μυκητίαση το 2017 και πως κατέληξε τελικά να ξεμπροστιάσει φαρμακευτικές και γιατρούς μόνοι της

06 Νοεμβρίου 2017 13:13

Γεια σας, το όνομα μου είναι Σοφία και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Πριν τρία χρόνια ο άντρας μου έγινε θύμα μιας φαινομενικά ακίνδυνης ασθένειας γνωστής ως μύκητες νυχιών!

Πολλοί άνθρωποι μολύνονται από μια λιγότερο σοβαρή μορφή μυκητίασης των νυχιών και δεν το γνωρίζουν καν! Ούτε γνωρίζουν πιθανές συνέπειες. Και με βάση την εμπειρία μας, μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι συνέπειες είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ.

Όλα ξεκίνησαν τόσο αθώα που ούτε καν το πήραμε χαμπάρι!

Η μόλυνση με τους μύκητες μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε. Στρες, κρυολόγημα, χαμηλή άμυνα του οργανισμού. Στην περίπτωση του συζύγου μου συνέβη ακριβώς έτσι. Είχε κρυώσει και μια εβδομάδα αργότερα αρχίσαμε να παρατηρούμε τα πρώτα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

  • Τα πόδια του άρχιζαν να πρήζονται, ειδικά όταν τα έβαζε στο νερό
  • Το δέρμα του άρχισε να σκάει
  • Τα πόδια του άρχισαν να μυρίζουν
  • Το νύχι στο πόδι του έγινε κίτρινο και το δάχτυλο άρχισε να τον πονάει.

Τα πόδια του άντρα μου μετά την “θεραπεία” με αλοιφές από το φαρμακείο. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ – ΣΤΟ 95% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!

nyia-antramou.png

Ο άντρας μου δεν έδρασε αμέσως – αλλά σκέφτηκα ήδη τις πιθανές συνέπειες και έχω εφαρμόσει σαλικυλική αλοιφή στα δάχτυλα των ποδιών του.

“Οι γιαγιάδες μας το χρησιμοποιούσαν οπότε μπορεί να δουλέψει!”

Αυτή η “στο περίπου” θεραπεία δεν λειτούργησε στην περίπτωση του οπότε αναγκάστηκε να δει έναν γιατρό. Ο γιατρός αφαίρεσε τελείως την πλάκα των νυχιών.

nyxia-giatros.png

Ένα χρόνο αργότερο το νύχι είχε βγει ολόκληρο κανονικά αλλά η μυκητίαση ήταν χειρότερη!

nyxia-ena-xrono-meta.png

Τα νύχια του έμοιαζαν με μια αηδιαστική μάζα. Μου ερχόταν να ξεράσω οταν τα έβλεπα και αισθανόταν ακόμα χειρότερα. Τα πόδια του ήταν τρομερά δύσοσμα. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ –το μόνο πράγμα που πρότειναν ήταν να αφαιρέσουν το νύχι πάλι και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μάλιστα έχοντας ξοδέψει εκατοντάδες ευρώ σε δήθεν θεραπευτικές αλοιφές και φάρμακα.

Εν τέλη κατέληξα σε ένα πολύ σοβαρό συμπέρασμα – “ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ” – Διαβάστε με προσοχή τη συνέχεια και θα καταλάβετε.

Αυτά τα προϊόντα απλώς κρύβουν τα συμπτώματα ή απλώς “τα καταστέλουν προσωρινά “, αλλά μετά από κάποιο διάστημα η μόλυνση ξαναεμφανίζεται. Θα σας δείξω την αλήθεια για όλα αυτά τα προϊόντα που οι γιατροί έχουν συνταγογραφήσει στον σύζυγό μου. Ξοδέψαμε μία περιουσία σε αυτά τα προϊόντα, αλλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ και μάλιστα έκαναν το πρόβλημα μετά από λίγο καιρό ακόμα μεγαλύτερο κάθε φορά

Επιλογή A – συστηματικά φάρμακα

Αυτά τα φάρμακα “καταστρέφουν” τους μύκητες αλλά κανείς δεν θα σας πει πόσο πολύ καταστρέφουν και το συκώτι σας, επίσης! Μάλιστα, μπορείτε να συγκρίνετε αυτά τα φάρμακα με το ποντικοφάρμακο το οποίο είναι δηλητήριο για το σώμα και έχει τα ίδια συστατικά κατά 80% – απλώς χρησιμοποιείται σε μικρότερη δόση.

farmaka-mukites.png

Επιλογή B – σταγόνες και βερνίκια

Νόμιζα ότι αυτός θα ήταν ο μοναδικός τρόπος θεραπείας για τον σύζυγό μου, αλλά είχε ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Όπως φαίνεται, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, δεδομένου ότι αμέσως αφού ένα άτομο αρχίζει να εφαρμόζει ένα αντιμυκητιακό προϊόν στα πόδια του το σώμα υφίσταται τοξική δηλητηρίαση. Μερικοί άνθρωποι είναι απλώς πιο ευαίσθητοι, ενώ άλλοι μπορούν να αντέξουν περισσότερο. To χειρότερο είναι ότι μετά από αρκετές επεμβάσεις και δεκάδες αλοιφές και φάρμακα η μυκητίαση άρχισε να περνάει και μέσα στο δέρμα με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν μέχρι και τα πόδια του!

Έχω διαβάσει άρθρα στο διαδίκτυο και μίλησα με ανθρώπους που μολύνθηκαν από μύκητες. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν την ίδια αντίδραση με τον σύζυγό μου, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!!! Ενώ χρησιμοποιούσαμε αυτά τα προϊόντα – έπρεπε να πάρει και αντισταμινικά – με εντολές γιατρού και αυτά οδήγησαν σε εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω της δηλητηρίασης! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά δεν μας βοήθησαν στην καταπολέμηση του μύκητα. Μας συνέστησαν να δοκιμάσουμε πάλι λαϊκές θεραπείες!

Λαϊκές θεραπείες! Για έναν τύπο που έχει νύχια σαν και αυτά! Και αυτό υποτίθεται ότι είναι η ιατροφαρμακευτική μας περίθλαψη στον 21ο ΑΙΩΝΑ

nyxib.png

Ο σύζυγος μου δεν άντεχε πια τον πόνο οπότε έβγαλε την πλάκα του νυχιού από μόνος του. Η ιστορία μας δεν είναι μοναδική. Έχω παρατηρήσει πολλούς ανθρώπους στο νοσοκομείο με μυκητίαση στα χέρια και τα πόδια! Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι ήταν άνδρες και γυναίκες, νέοι και ηλικιωμένοι.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΥΝΔΥΝΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;
namleen body and hair probiotic 2.jpg

Από την αρχή το κατάλαβα ότι εκτός από μένα, κανείς άλλος δεν επρόκειτο να βοηθήσει τον άντρα μου. Επίσης κάθε φορά που κάναμε επισκέψεις σε νοσοκομεία και γιατρούς συνειδητοποίησα ότι όλοι οι ασθενείς είχαν χρόνια προβλήματα και κανένας τους δεν είχε σταθερά θετικά αποτελέσματα. Εκεί άρχισα λοιπόν να ψάχνομαι περισσότερο και πιο έντονα αμφισβητώντας πλέον ανοιχτά τις πελατειακές πρακτικές και πολιτική των γιατρών και των φαρμακευτικών εταιρειών. Εχω διαβάσει πολλές πληροφορίες για τη μυκητίαση και κάποια στιγμή έψαχνα πληροφορίες για όλα τα στάδια της μυκητίασης online και σχετικά με το πώς θεραπεύεται στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ κόσμο και σε χώρες που ξέρουν να σέβονται το άνθρωπο.

Από ότι φαίνεται οι δυτικές χώρες χρησιμοποιούν το ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ αντιμυκητιασικό προϊόν – που είναι η ίδια η φύση!

Πως γίνετε αυτό; – Για δείτε!!!

H λύση είναι πολύ απλή και λέγετε προβιοτικά τελικά. Mε πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια αλλά κι απογοήτευση συνειδητοποίησα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προβιοτικά προϊόντα σωματικής υγιεινής παρά μόνο προβιοτικά τρόφιμα που εξασφαλίζουν την εντερική μικροχλωρίδα.

Ψάχνοντας αρκετά στο διαδίκτυο βρήκα μόνο ένα προϊόν σωματικής υγιεινής με προβιοτικά που πωλείται στην Ελλάδα και εφόσον δεν είχα να χάσω τίποτα και βλέποντας όλο τον δυτικό κόσμο να τα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του είπα να το δοκιμάσω!

Το απίστευτο είναι ότι μέσα σε 4 βδομάδες λύθηκε ένα πρόβλημα που γινόταν όλο και χειρότερο κάθε μέρα και μας ταλαιπωρούσε εδώ και 3 χρόνια. Επίσης ο σύζυγός μου είχε και μία λεύκη αλλά και έντονη πιτυρίδα. Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι τα προβιοτικά έλυσαν όλα τα δερματικά μας προβλήματα σε απίστευτα γρήγορο χρόνο!

Δείτε πως ήταν και πως είναι πλέον τα πόδια μετά την χρήση του μοναδικού Προβιοτικού Gel ου βρήκα να πωλείται στην Ελλάδα

nyxi-prin-meta.png

Δείτε εδώ τι κάνουν τα προβιοτικά και τι είναι για να ξέρετε γιατί δεν τα πουλάν στην Ελλάδα και δεν τα προωθούν!

Οι μικροοργανισμοί παρά το μέγεθος τους είναι πολύ έξυπνοι. Ξέρουν τέλεια πώς να εργαστούν μαζί για να επιβιώσουν. Τα πρώτα ίχνη μικροοργανισμών πάνω στη Γή έχουν ηλικία 3 δισεκατομμύρια έτη , έτσι έχουν πού περισσότερη εμπειρία από την ανθρωπότητα . Όπου και αν υπάρχουν (χώμα, αέρας, νερό, ζώα, φυτά ,ανθρωπο), οι μικροοργανισμοί οργανώνονται σε κοινότητες: γνωστές ως μικροβιακή κοινότητα ή μικροχλωρίδα. Τέτοιες κοινότητες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και πολύ περίπλοκες. Κάθε τύπος μικροοργανισμών έχει τον ρόλο του και συμβάλλει στην κοινότητα. Συνολικά, έχουν μόνο ένα στόχο: την επιβίωση όλων όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν μια τέτοια μικροβιακή κοινότητα ή μικροχλωρίδα είναι σε μια στερεή επιφάνεια (υλικό, δόντια, δέρμα, φύλλα), ονομάζεται βιοφίλμ. Ένα βιοφίλμ αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς τύπους μικροοργανισμών και διάφορες ουσίες που παράγουν. Οι ουσίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρόφιμα ή ως προστασία από εξωτερικές επιδράσεις. Έτσι οι μικροοργανισμοί στέκονται σε αυτό το προστατευτικό στρώμα και ζουν μαζί. Δυστυχώς, το βιοφίλμ έχει συχνά αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους. Δημιουργεί ρύπανση (και κατ΄έπέκταση δερματολογικά προβλήματα όταν είναι στο δέρμα) αποτελεί πηγή οσμής, οχλήσεων και καταφύγιο για πολλά μικρόβια ή παθογόνα. Τι χρειάζεται μια μικροβιακή κοινότητα για να επιβιώσει;

Όπως κάθε ζωντανό πλάσμα, ένας μικροοργανισμός δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς φαγητό. Η διατροφή μπορεί να είναι πολύ διαφορετική και είναι επίσης μικροσκοπική. Σημαντικές πηγές τροφίμων είναι τα σάκχαρα, τα λίπη και οι πρωτεΐνες, αλλά και ειδικά πράγματα όπως τα ούρα ή ο ιδρώτας. Όλοι οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλη τη διατροφή, γι ‘αυτό και εργάζονται στο βιοφίλμ για να ανταλλάξουν μαζί τα θρεπτικά συστατικά. Επίσης χωρίς νερό κανένας μικροοργανισμός δεν μπορεί να επιβιώσει. Οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν πραγματικά να πίνουν, απορροφούν την υγρασία από το περιβάλλον. Παρόμοια με το σφουγγάρι που είναι απορροφητικό. Εάν δεν υπάρχει αρκετή υγρασία, η δραστηριότητά τους θα μειωθεί γρήγορα. Όπως και με τα ζώα ή τους ανθρώπους, ένας μικροοργανισμός μπορεί να ζήσει πολύ περισσότερο χωρίς τροφή παρά χωρίς υγρασία. Η υγρασία είναι πολύ σημαντική για την επιβίωσή τους. Για να επιβιώσουν, το περιβάλλον πρέπει επίσης να είναι ευνοϊκό. Μέσω του βιοφίλμ, οι μικροοργανισμοί προστατεύονται από τις διακυμάνσεις στο περιβάλλον, όπως η θερμοκρασία, το pH και η υγρασία

Η μικροβιακή κοινότητα, η μικροχλωρίδα και το βιοφίλμ είναι ζωντανές οντότητες, με συνεχείς αλλαγές ανάλογα με τις συνθήκες (υγρασία, ισχύ, θερμοκρασία). Παρά τις αλλαγές αυτές, ο στόχος της μικροβιακής κοινότητας είναι να συνεχίσει να υπάρχει και να παραμείνει ζωντανός όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι μικροοργανισμοί μπορούν να το κάνουν με την προσαρμογή στις συνθήκες και με την επικοινωνία (που ονομάζεται αίσθηση απαρτίας) μεταξύ τους. Ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει μια επιφάνεια που παρέχει επαρκή διατροφή, υγρασία και χώρο με μια μικροβιακή κοινότητα μέχρι 100 μικροοργανισμών. Οι παρόντες μικροοργανισμοί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν ότι δεν υπερβαίνουν αυτό το όριο, κατά προτίμηση παραμένοντας λίγο κάτω από το όριο για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα έχουν ξαφνικό πρόβλημα. Δεδομένου ότι οι μικροοργανισμοί έχουν μέση διάρκεια ζωής λίγων ημερών, θα υπάρξει μια διαδικασία συνεχούς θανάτωσης και ανάπτυξης από μικροοργανισμούς και η συνολική μικροβιακή κοινότητα παραμένει περίπου σταθερή. Χωρίς ανθρώπινη επιρροή, υπάρχει ένα μικροβιακό οικοσύστημα ή φυσική ισορροπία μικροχλωρίδας.

Επειδή η ανίχνευση μικροοργανισμών συνδέθηκε κυρίως με ασθένειες, η ανθρωπότητα είχε την ιδέα ότι όλοι οι μικροοργανισμοί είναι επικίνδυνοι. Εκτός από την αναζήτηση πόρων για την καταπολέμηση των ασθενειών (αντιβιοτικά), δόθηκε μεγαλύτερη προσοχή στην υγιεινή και το περιβάλλον μας. Επομένως, τα προϊόντα σχεδιάστηκαν για τον καθαρισμό και την απολύμανση. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ του καθαρισμού και της απολύμανσης, καθώς και μεταξύ των επιφανειών και του σώματός μας. Η απομάκρυνση της βρωμιάς σε επιφάνεια (υλικό ή δέρμα). Αυτό γίνεται με σαπούνια (ή απορρυπαντικά). Η χρήση απορρυπαντικών και απολυμαντικών όπως και προϊόντα για την επιδερμίδα (σαπούνια λοσιον καθαρισμου ή σαμπουαν , αφρολουτρα και άλλα) αρχικά φάνηκε να λειτουργεί καλά . Ωστόσο, λόγω του μεγάλου χρόνου τους στη γη, οι μικροοργανισμοί μάθαιναν γρήγορα να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Πάνω από αρκετές δεκαετίες μετά την εισαγωγή απολυμαντικών και χημικών , οι μικροοργανισμοί βρήκαν τρόπους για να παρακάμψουν αυτήν την απειλή, την οποία σήμερα ονομάζουμε αντίσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι για το πώς να επιβιώσουν από μια επίθεση απολυμαντικών. Συνεπώς, μειώνεται η αποτελεσματικότητα των απολυμαντικών. Επίσης, όσον αφορά τον καθαρισμό, υπάρχει ένα αυξανόμενο πρόβλημα. Ένας από τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν οι μικροοργανισμοί για να αμυνθούν εναντίον αυτών των χημικών επιθέσεων είναι μέσω του σχηματισμού ολοένα και πιο επίμονων βιοφίλμ. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι καθαριστικοί παράγοντες (σαπούνια, απορρυπαντικά. κρέμες ) δεν είναι πλέον σε θέση να αφαιρέσουν τη βρωμιά στις επιφάνειες, επειδή η βρωμιά συχνά παγιδεύεται σε βιολογικές ταινίες που είναι σχεδόν αδιαπέραστες σε σαπούνια.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των προβιοτικών κατέστη σαφές από τις παραπάνω εξηγήσεις, δηλαδή την εγκατάσταση υγιούς μικροχλωρίδας που παραμένει υγιής όσο εφαρμόζεται το προβιοτικό .

Τα επιβλαβή μικρόβια δεν είναι ανθεκτικά στα προβιοτικά; Όχι, οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να καταστούν ανθεκτικοί σε άλλους μικροοργανισμούς, μόνο σε χημικές ουσίες που τους απειλούν. Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες βιοκτόνου στα προβιοτικό , επομένως δεν υπάρχει αντίσταση.

Από εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το προβιοτικό Gel της Namleen το οποίο δεν έχει κόστος μεταφορικών και πληρώνετε αντικαταβολή όταν φτάσει στην πόρτα σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος - Διαβάστε τι δυνατότητες που έχει και θα καταλάβετε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos