Βγήκε από τη φυλακή με 48ωρη άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

09 Νοεμβρίου 2017 13:02

Τον υποδέχθηκαν αλληλέγγυοι φωνάζοντας συνθήματα - Μαζί του η σύζυγος και ο γιος του - Η δικηγόρος του επιτέθηκε σε όσους αντιδρούν λέγοντας ότι «φωνασκούν και ασχημονούν»

Εκτός φυλακής για πρώτη φορά μετά από την καταδίκη του για τις δολοφονίες που διέπραξε ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» βρέθηκε την Παρασκευή ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Αγγελική Σωτηροπούλου, και τον γιο του Έκτορα.

Ο καταδικασμένος για τρομοκρατία βγαίνοντας από τη φυλακή χαμογέλασε και άνοιξε τα χέρια του στους αλληλέγγυους που τον υποδέχθηκαν με το σύνθημα «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά».

Η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ έκανε λόγο για ένα δικαίωμα που αποκτήθηκε με αγώνες και θυσίες τα προηγούμενα χρόνια. Επιτέθηκε, δε, σε όσους εκφράζουν τη διαφωνία τους λέγοντας ότι «ασχημονούν και και φωνασκούν».
Η στιγμή της εξόδου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού

www.protohema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos