Η ΥΠΑ αλληλέγγυα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

24 Νοεμβρίου 2017 22:14

Εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθημερινά πραγματοποιούν διανομή εκατοντάδων μερίδων φαγητού στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα κάθε μέρα από το πρωί εργαζόμενοι της ΥΠΑ συγκεντρώνουν, ετοιμάζουν, μεταφέρουν και μοιράζουν μερίδες με φαγητό με σημείο συνάντησης το δημαρχείο Μάνδρας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, γίνεται καθημερινά, ενώ θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Η πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΥΠΑ, έχοντας τον γενικό συντονισμό και με αρωγούς από τον χώρο των αερομεταφορών και συγκεκριμένα την βοήθεια των: Aegean Airlines, Olympic Air, Astra Airlines, Όμιλος MIG, Sky Express και Skyserv, υλοποίησε την δράση αυτής της ανθρωπιστικής βοήθειας με την παρουσία του κράτους και των εργαζομένων σε αυτήν την προσπάθεια. Σημειώνεται ότι στην διανομή τροφίμων συμμετείχε και η Διοίκηση.

*Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους στην διανομή των τροφίμων το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Διασώστες Lifeguard Hellas.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos