Κοινωνικό μέρισμα - Πληρωμή την Παρασκευή - Προς παράταση οι αιτήσεις

12 Δεκεμβρίου 2017 19:28

Χιλιάδες πολίτες οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να «κλειδώσουν» σήμερα (12/12) όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να μπουν στη λίστα των δικαιούχων θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Παρά το γεγονός πως σήμερα 12/12/17 τα μεσάνυχτα κλείνει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα koinonikomerisma.gr, αναμένεται να υπάρξει παράταση για διάφορες κατηγορίες εν δυνάμει δικαιούχων.
Πληρωμή στις 15 Δεκεμβρίου

Η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος θα γίνει την Παρασκευή στις 15 Δεκεμβρίου.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση και αυτή έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί μέχρι απόψε (12/12) τα μεσάνυχτα θα δουν στους λογαριασμούς τους το μέρισμα την Παρασκευή (15/12).
Η πλατφόρμα ωστόσο θα είναι εκ νέου διαθέσιμη για αιτήσεις ώστε να μην αποκλειστούν πολίτες οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να διευθετήσουν προβλήματα όπως με τον ΑΜΚΑ τους , δεν έχουν εξασφαλίσει τη συναίνεση από φιλοξενουμένους, έχουν προβλήματα με τον απαιτούμενο έναν μήνα ασφάλισης στον ΕΦΚΑ και άλλων ειδών προβλήματα.

Την Παρασκευή θα πληρωθούν συνολικά περισσότερα από 680 εκατ. ευρώ, με το μέσο μέρισμα να διαμορφώνεται στα 569 ευρώ και οι ωφελούμενοι συνολικά ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos