H Huawei καλωσόρισε τα Χριστούγεννα με το πιο Exclusive Xmas Party

13 Δεκεμβρίου 2017 15:49

H αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και φωτομοντέλο, Δούκισσα Νομικού επιλέχθηκε ως πρέσβειρα της νέας σειράς smartphones Mate της Huawei και πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό spot για την τηλεοπτική προβολή των νέων smartphones στην ελληνική αγορά.

Η Δούκισσα ως πρέσβειρα της νέας σειράς προϊόντων της εταιρείας παρευρέθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο BOX Athens στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Huawei που τα είχε όλα.
Φαγητό, ποτό, διασκέδαση με το συγκρότημα 48 ώρες και πλούσια δώρα για να μην φύγει κανείς παραπονεμένος ενόψει των εορταστικών ημερών.

Παρουσιαστής σε αυτή την όμορφη εκδήλωση ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμβάλλοντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στην επιτυχή έκβαση της βραδιάς.

Στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τις εμπορικές επιτυχίες της Huawei για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες και υποσχέθηκαν ότι το 2018 θα είναι μια εξίσου δυναμική και καλύτερη χρονιά παρουσίας της εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

Αποκάλυψαν επίσης την κορυφαία χριστουγεννιάτικη προσφορά της εταιρείας για το 1+1 δώρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos