Ορκωμοσία 32 νέων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

20 Δεκεμβρίου 2017 18:56

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της κεντρικής υπηρεσίας της ΥΠΑ στο Ελληνικό η τελετή ορκωμοσίας 32 νέων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Τα νέα μέλη της «οικογένειας» της πολιτικής αεροπορίας είναι όλοι πανεπιστημιακού επιπέδου και επιλέχτηκαν μέσω ΑΣΕΠ ανάμεσα σε περισσότερους από 2000 υποψήφιους για να υπηρετήσουν την χώρα μας και το Ελληνικό Δημόσιο από ένα νευραλγικό πόστο όπως αυτό του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Ο Διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λιντζεράκος συνεχάρη έναν-έναν του επιτυχόντες και τους ευχήθηκε να έχουν καλή σταδιοδρομία, τονίζοντάς τους παράλληλα ότι είναι οι πρώτοι που προσλαμβάνονται στον κρίσιμο αυτόν τομέα της αεροναυτιλίας μετά το 2009.

*Από τους 32 ελεγκτές, οι 25 διορίζονται στην Αθήνα (ΚΕΠΑΘΜ), 2 διορίζονται στη Μύκονο, 2 διορίζονται στη Σαντορίνη, 1 διορίζεται στην Κω, 1 διορίζεται στη Ρόδο και 1 διορίζεται στο Ηράκλειο. Συνολικά οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανέρχονται σε 533 άτομα και με την προσθήκη των νέων θα φτάσουν τα 565 άτομα. Η εργασία τους είναι πολύ σημαντική καθώς η εξυπηρέτηση που προσφέρουν στον όλο και αυξανόμενο αριθμό αεροσκαφών που υπερίπτανται του FIR Αθηνών αλλά και αυτών που έχουν προορισμό τα ελληνικά αεροδρόμια συμβάλλει στην βελτίωση των εσόδων για την ελληνική οικονομία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos