Στους 93 οι νεκροί από τη φονική φωτιά στο Μάτι

09 Αυγούστου 2018 14:04

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας - Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ που υποστηρίζει ότι η 78χρονη νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο νοσηλείας


Στους 93 ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών της ανείπωτης τραγωδίας από τη φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

 

Το πρωί της Πέμπτης 8 Αυγούστου ακόμη μια γυναίκα ηλικίας 78 ετών που νοσηλευόταν, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, υπέκυψε.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρεται ότι η 78χρονη γυναίκα είχε υποστεί εγκαύματα από τη φωτιά στο Μάτι αλλά είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Την εκδοχή ότι η 93η νεκρή της ανείπωτης τραγωδίας νοσηλεύοταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διαψεύδει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, η 78χρονη γυναίκα που κατέληξε έπειτα από 17 ημέρες στο νοσοκομείο δεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά βρισκόταν σε απλό θάλαμο νοσηλείας στη Β Πνευμονολογική Κλινική.

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos