Ζάκυνθος: Τρεις οι τραυματίες από την κατολίσθηση στο Ναυάγιο – Έρευνες για αγνοούμενους

13 Σεπτέμβριος 2018 12:59

Μεγάλη αναστάτωση στην πιο διάσημη παραλία της Ζακύνθου - Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Ναυάγιο όταν αποκολλήθηκαν βράχοι - Στην παραλία βρίσκονταν εκείνοι την ώρα εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά - Επί τόπου η Πυροσβεστική για να ερευνήσει την περιοχή για αγνοούμενους - Η πτώση των βράχων δημιούργησε δίνη, αναποδογύρισαν βάρκες! - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες - Δείτε εικόνες από το σημείο της κατολίσθησης


Τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων στη παραλία του Ναυαγίου.

Επί τόπου ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική – Έρευνες για αγνοούμενους
Στο σημείο μεταβαίνει αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου ώστε να ερευνήσει την πληροφορία που υπάρχει για τρεις αγνοούμενους κάτω από τους βράχους που έπεσαν.

Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για τη Ζάκυνθο.

Άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ζακύνθου κ. Κόκλα που μίλησε στο Newsi.gr, οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για τρεις αγνοούμενους που επέβαιναν σε σκάφος που ανετράπη, ωστόσο αυτοί έχουν εντοπιστεί σε άλλο σκάφος που τους διέσωσε.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για την κατολίσθηση στο Ναυάγιο
Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες. «Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos