Όλα όσα έγιναν στο γάμο του Αντώνη Ρέμου

17 Σεπτεμβρίου 2018 16:16

Ηταν αδιαμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς. Το λαμπερό ζευγάρι, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, παντρεύτηκαν σε ένα σκηνικό που είχε μια δόση απο Χόλιγουντ, προσφέροντας στους καλεσμένους τους μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Το σκηνικό

Το αχανές κτήμα του πρόεδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη,αποδείχθηκε η ιδανικότερη τοποθεσία. Μέσα στο κτήμα υπάρχει ακόμα και τεχνητή λίμνη...

Η λαμπερή Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ έδειχνε ομορφότερη από ποτέ στο υπέρλαμπρο μοναδικό νυφικό που σχεδίασε η ίδια. Ενα κατάλευκο μακρύ φόρεμα που άνοιγε ελαφρά στο κάτω μέρος και δημιουργούσε μια μικρή ουρά, χωρίς υπερβολές ούτε στο μπούστο, ούτε στην πλάτη, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση. Τα χιλιάδες κρύσταλλα που το κάλυπταν από άκρη σε άκρη έδιναν την απαραίτητη λάμψη. Μια νύφη απαστράπτουσα, μέσα στη λιτότητα που είχε σε γενικές γραμμές η εμφάνισή της. Μαλλιά απλά, μακιγιάζ διακριτικό, η Υβόννη Μπόσνιακ άφησε την ομορφιά της να «μιλήσει».

Η τελετή
Ηταν επτά το απόγευμα ακριβώς, όταν μια βάρκα άρχισε να διασχίζει τα νερά της λίμνης. Επάνω της, η νύφη Υβόννη Μπόσνιακ. Πανέμορφη, λαμπερή και χαρούμενη όσο ποτέ.

Η άφιξη της νύφης ήταν μια από τις θεαματικότερες και συνάμα ομορφότερες στιγμές του γάμου: Η βάρκα διέσχισε τη λίμνη και προσέγγισε το σημείο όπου περίμεναν οι καλεσμένοι του ζευγαριού και φυσικά ο Αντώνης Ρέμος με την κόρη τους, Ελένη.

Εν μέσω υπέροχων μελωδιών από βιολιά η νύφη κατέβηκε από τη βάρκα και πλησίασε τον γαμπρό, που την περίμενε αγκαλιά με την κόρη τους. Η μικρή έδωσε στη μαμά της τα λουλούδια, το ζευγάρι αγκαλιάστηκε, φιλήθηκε και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου τελέστηκε ο γάμος.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τέσσερις φίλοι τους: Ο κολλητός του γαμπρού Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Η μαγική εικόνα με το ζευγάρι στη λίμνη

Το ζευγάρι αμέσως μετά την τελετή αποχώρησε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε προσέλθει η νύφη. Και οι τρεις, ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ και η κόρη τους Ελένη, επιβιβάστηκαν στη βάρκα και πέρασαν στην αντίπερα όχθη, την ώρα που οι καλεσμένοι τους άφηναν στον ουρανό εκατοντάδες λευκά μπαλόνια.

Η δεξίωση

Η δεξίωση έγινε σε έναν χώρο του κτήματος που είχε ουσιαστικά φτιαχτεί για την περίσταση. Στις 57 ροτόντες που είχαν στηθεί κάτω από την τέντα με τα χιλιάδες λαμπάκια κάθισαν ανά παρέες, οι περίπου 350 καλεσμένοι του ζευγαριού.

Η διακόσμηση λιτή, ρομαντική και καλαίσθητη, όπως κάθε τι άλλωστε στον συγκεκριμένο γάμο.

Μέχρι το τέλος του κόσμου

Το ζευγάρι μπήκε στον χώρο ενώ τα ηχεία έπαιζαν δυνατά, φυσικά, Αντώνη Ρέμο, το «Μέχρι το τέλος του κόσμου» συγκεκριμένα, με τον τραγουδιστή και τη σχεδιάστρια να χάνονται στις αγκαλιές των φίλων τους που όρθιοι τους χειροκροτούσαν αλλά και τους πλησίαζαν για να τους φιλήσουν και να τους ευχηθούν.

Και μετά ακολούθησε η ερωτική εξομολόγηση του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ.

Απόψε το εγώ γίνεται εμείς

«Απόψε το εγώ γίνεται εμείς. Από απόψε ξεκινάει η ζωή μας κι ελπίζω να είναι χαρούμενη ακόμα και με δυσκολίες και με προβλήματα, για να μας κάνει σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου, σ’ ευχαριστώ για ό,τι είσαι», είπε ο Αντώνης Ρέμος στη σύζυγό του, πλέον, Υβόννη Μπόσνιακ, ανταλλάσοντας ένα παθιασμένο φιλί υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των καλεσμένων, με την Υβόννη να σκουπίζει τα δάκρυα του αγαπημένου της.

Στη συνέχεια, προκειμένου να χαλαρώσει λίγο το κλίμα, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τον λόγο στην Υβόννη, λέγοντάς της «έλα, πες κι εσύ», αλλά η λαμπερή νύφη απάντησε «εσύ μιλάς για τους δυο μας». Τότε, ο Ρέμος της ζήτησε να μιλήσει έστω στα αγγλικά για τους «ξένους φίλους μας» και παρόλο που η Υβόννη αρνήθηκε αρχικά, πήρε τελικά τον λόγο και είπε στους καλεσμένους τους: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ καλύτερα στα ελληνικά». Και συνεχίζοντας στα αγγλικά, είπε «ο Αντώνης το είπε ήδη. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν όλοι εδώ. Ευχαριστούμε την οικογένειά μου, τους φίλους μας, την οικογένεια του Αντώνη», ενώ απευθυνόμενη στον σύζυγό της, πρόσθεσε: «Μετά από χρόνια, σ’ αγαπώ πολύ».

Στη συνέχεια το ζευγάρι έκοψε τη γαμήλια τούρτα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Mad Αbout You».

Ο Salt Bae και το τρελό γλέντι

Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού το είχε επιμεληθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, όπως και την εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα

Στην πίστα που είχε φτιαχτεί, όπως αναμενόταν, έγινε χαμός!

Ο ένας μετά τον άλλον οι φίλοι τραγουδιστές του Αντώνη Ρέμου ανέβαιναν στη σκηνή και έπαιρναν το μικρόφωνο αφιερώνοντας στο ζευγάρι. Ανάμεσά τους η Γλυκερία, η αγαπημένη τραγουδίστρια της μητέρας του Αντώνη Ρέμου Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Δάντης και φυσικά ο Έρος Ραματσότι, ο οποίος έδωσε άλλη νότα στη βραδιά. Εκεί βρέθηκε και ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του.

Φυσικά το μικρόφωνο πήρε και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος.

Από το γαμήλιο γλέντι ξεχώρισε το βαρύ ζεϊμπέκικο του τραγουδιστή με ένα τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου και τα χειροκροτήματα από τον Σάκη Ρουβά. Οι καλεσμένοι έσπασαν πιάτα στα πόδια του τραγουδιστή και το γλέντι άναψε για τα καλά.

Ιδιαίτερη η έκπληξη που επιφύλασσε το ζευγάρι στους καλεσμένους του και με τον Salt Bae.

Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο χώρο της δεξίωσης εμφανίστηκε ο γνωστός σε όλους Salt Bae και άρχισε αφενός να αλατίζει, κάνοντας το γνωστό σόου που τον έχει κάνει viral και παγκοσμίως γνωστό, και αφετέρου να ψήνει burgers!

Ετσι, λίγο αργότερα, περίπου στη μία τα μεσάνυχτα, στις 57 ροτόντες που είχαν στηθεί στον χώρο της δεξίωσης άρχισαν να σερβίρονται στους καλεσμένους burgers.

Ηταν η μεταμεσονύχτια γευστική αμαρτία που προσέφερε το ζευγάρι στους 350 καλεσμένους του και ενθουσίασε άπαντες!

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, ακόμη και ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε επί σκηνής, με το μικρόφωνο στο ένα χέρι -καθώς ετοιμαζόταν να τραγουδήσει- και ένα burger στο άλλο, αποθεώνοντας τον Salt Bae. «Οnly Nousret, Νουσρέτ μόνο», έλεγε.

Πολλοί από τους καλεσμένους δεν έχασαν την ευκαιρία να σηκωθούν από το τραπέζι τους και να πάνε στην ψησταριά που είχε στήσει ο Salt Bae για να απολαύσουν το σόου του, να βγάλουν τις απαραίτητες selfies, να κάνουν stories και να δοκιμάσουν από τα χεράκια του τις λιχουδιές του.

Φυσικά και ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε εκεί, δοκιμάζοντας από τα κρεατικά που ετοίμαζε ο Salt Bae.

Παρότι το μενού που είχε επιμεληθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν εξαιρετικό, αυτό που πραγματικά ενθουσίασε τους πάντες και τους έκανε να παραληρούν ήταν το burger του Salt Bae.

Οι καλεσμένοι

Η guest list περιελάμβανε συναδέλφους του γαμπρού, επώνυμες φίλες της νύφης, αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Μαριάννα Λάτση και ο γιος της Πάρις Κασιδόκωστας, ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκεί. Καλεσμένοι ήταν επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ, με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο».

Και φυσικά πολλοί συνάδελφοι του γαμπρού: Γιάννης Πάριος, Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, Ελενα Παπαρίζου, Μέλισσες, Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου, καθώς και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos