Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

26 Σεπτεμβρίου 2018 16:56

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής όπου διαμένει αφέθηκε μετά την απολογία του ο κοσμηματοπώλης που κατηγορείται για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Από το πρωί βρέθηκαν στα δικαστήρια 100 συγκεντρωμένοι φωνάζοντας συνθήματα κατά του κοσμηματοπώλη, αλλά και των ΜΜΕ.

 

Τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής επιχείρησε κατά ορισμένους να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, κατά άλλους να βρει καταφύγιο εκεί καθώς καθόταν σε ένα διπλανό καφέ όπου ξέσπασε καβγάς.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφορούν ο 33χρονος εγκλωβίστηκε στο κατάστημα. Με έναν πυροσβεστήρα στο χέρι επιχειρείρησε να σπάσει την πόρτα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και φανερά καταβεβλημένος και ζαλισμένος προσπάθησε να βγει από το κάτω μέρος της βιτρίνας.

Η βιτρίνα έσπασε και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου (ο οποίος αρχικά πετούσε πέτρες στον επίδοξο ληστή) με έναν ακόμη άνδρα αρχίζουν τα λακτίσματα σε βάρος του 33χρονου. Στο πεζοδρόμιο μαζεύεται κόσμος και οι δύο άνδρες συνεχίζουν τα χτυπήματα μέχρι την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Δύο λεπτά αργότερα φθάνει η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ. Αρχικά οι άνδρες του ΕΚΑΒ δένουν το κεφάλι του 33χρονου ωστόσο εκείνος παίρνει ένα κομμάτι γυαλί και απειλώντας προσπαθεί να ξεφύγει. Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ ο 33χρονος πέφτει πάνω σε τραπέζια και καρέκλες, τον ακινητοποιούν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και του παίρνουν το γυαλί. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos