Μαθητές εισέβαλαν στο γραφείο του Γαβρόγλου -Τα έψαλαν στον υπουργό

22 Οκτωβρίου 2018 15:10

Ενταση επικράτησε μετά τη 1 το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας, στο Μαρούσι, αφού ομάδα φοιτητών και μαθητών που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατάφεραν να εισβάλουν στο κτίριο και να φτάσουν έως το γραφείο του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου.

Στη συγκέντρωση βρίσκονταν περίπου 200 άτομα, που διαμαρτύρονταν κατά του νόμου Γαβρόγλου, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, σχετικά με τις αλλαγές που προωθούνται στο λύκειο και στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα άτομα που κατάφεραν να εισβάλουν στο γραφείο του υπουργού φώναζαν «το νομοσχέδιο δεν θα περάσει», ενώ είπαν στον υπουργό πως δεν έχει δουλειά εκεί και πως το υπουργείο τελεί υπό κατάληψη.

Τελικά, η ομάδα των παιδιών αποχώρησε από το γραφείο λίγο μετά τις 2, ενώ το Συντονιστικό των μαθητών και των φοιτητών παραμένει στο ισόγειο του υπουργείου Παιδείας και αναμένεται να συνεδριάσει.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos