Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τρίτη 18/12

16 Δεκεμβρίου 2018 12:04

Την Τρίτη (18/12) επιδείνωση από τα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.


Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι έντονα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς, βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια.

 

Την Τετάρτη (19/12) στα δυτικά παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στη νότια νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση. Κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Την Πέμπτη (20/12) και την Παρασκευή (21/12) λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Παρασκευή. Κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos