Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη

27 Ιανουαρίου 2019 15:54

Αυτή την ώρα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες «αποχαιρετούν» τον Θέμο Αναστασιάδη.

Πλήθος κόσμου, έχει προσέλθει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, για την κηδεία του δημοσιογράφου. Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής δίνουν το παρών, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, o Αδωνις Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Δημήτρης Καμμένος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, όπως και ο Γιώργος Πατούλης και ο Ηλίας Ψινάκης.

Στην εκκλησία από νωρίς και πλήθος δημοσιογράφων για να πουν το τελευταίο αντίο στον Θέμο. Ανάμεσά τους Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης, Παναγιώτης Λάμψιας, Γιώργος Παπαδάκης, Τάκης Χατζής, Παύλος Τσίμας, Βαγγέλης Περρής, Αγγελική Νικολούλη, Αννα Παναγιωταρέα, Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Παρών και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο κ. Κυριακού, και οι δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Θέμης Σοφός με την σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκεί και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμο όπως ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος και άλλοι καλλιτέχνες.

Φυσικά το «παρών» δίνουν οι συνεργάτες και φίλοι του Θέμου Αναστασιάδη από το Πρώτο Θέμα, ο Τάσος Καραμήτσος συνοδοιπόρος του Θέμου στη δημιουργία της εφημερίδας, ο Γιάννης Μακρυγιάννης και σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα.

Από νωρίς στην εκκλησία η οικογένειά του, η σύζυγός του Βασιλική με τα τρία τους παιδιά Αλίκη, Βύρωνα, Φιλιώ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στα 61 του χρόνια. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos