Γνωστός βιομήχανος ο οδηγός της μοιραίας Mercedes στη Γλυφάδα

28 Ιανουαρίου 2019 21:30

Γνωστός επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων που διαθέτει βιομηχανία χάρτινων συσκευασιών ήταν ο 74χρονος που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα.


Ο επιχειρηματίας με τη σύζυγό του είχαν βρεθεί στο χώρο της επιχείρησης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί χαιρέτησε έναν-έναν τους εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους σε εορταστικό κλίμα, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Όταν η γιορτή ολοκληρώθηκε το ζευγάρι μαζί με την οικιακή τους βοηθό έφυγαν από το εργοστάσιο με κατεύθυνση το σπίτι τους στη Βούλα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο ο εγγονός τους για να τους ακολουθήσει στο σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα οι συγγενείς ενημερώνονταν για το φρικτό τροχαίο με το δίκυκλο στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο αναβάτης της μηχανής και η οικιακή βοηθός που καθόταν στο πίσω κάθισμα της Mercedes. Ο επιχειρηματίας υπέκυψε την Κυριακή στα βαρύτατα τραύματά του, ενώ η σύζυγός του, που επίσης τραυματίστηκε βαριά, έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos