Aναστάτωση έχουν φέρει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor «Ελλάδα - Τουρκία»

07 Φεβρουαρίου 2019 12:58

Aναστάτωση έχουν φέρει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor «Ελλάδα - Τουρκία», που δεν φαίνεται να ικανοποιούν τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου.


Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε προγραμματίσει ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν πρότεινε το φετινό ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ να έχει πρωταγωνιστές Έλληνες εναντίον Τούρκων.

Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν ότι το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό δεν «τσίμπησε» στο δίπολο Ελλάδα-Τουρκία, ειδικά στα πρώτα επεισόδια που οι ήττες των Ελλήνων απογοήτευσαν πλήρως τους τηλεθεατές. Η παραγωγή του ριάλιτι ψάχνει λύσεις και αλλαγές, ώστε το Survivor να αποκτήσει την παλιά του δυναμική.

Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα ούτε στο τουρκικό Survivor, γεγονός που έχει βάλει σε διπλές σκέψεις την παραγωγή για το τι πρέπει να αλλάξει συνολικά στο ριάλιτι επιβίωσης. Τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν είναι πολλά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, πέραν βεβαίως των δεδομένων αλλαγών.

Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί, σκοπεύει να ενεργοποιήσει το Plan A, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι διάσημοι θα μπουν στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να «σηκώσουν» τα νούμερα. Δεν αποκλείεται ωστόσο αυτή να μην είναι η μοναδική αλλαγή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos