Eurovision 2019: H Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού της

19 Φεβρουαρίου 2019 12:42

«Better Love» θα λέγεται, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Κατερίνα Ντούσκα, το κομμάτι της Ελλάδας για την Eurovision 2019


Την Πέμπτη 14 Φεβρουαριού, η ΕΡΤ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση πως η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision, θα είναι η Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska). Μέχρι στιγμής η μόνη πληροφορία που είχαμε για το τραγούδι με το οποίο η Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 7 Μαρτίου.

Τώρα η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται στο εξωτερικό προκειµένου να ηχογραφήσει το τραγούδι και το µόνο σίγουρο είναι ότι το µελαχρινό αέρινο κορίτσι ζει το όνειρό του και το σύνθηµά του είναι η φράση που είπε αµέσως µετά την ανακοίνωση του ονόµατός της: «Πάµε γερά».

Η ερμηνεύτρια με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού για τη Eurovision 2019. Η Κατερίνα ανήρτησε μια φωτογραφία και έγραψε «coming soon», ενώ το hashtag γράφει «Better Love».

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos