Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ: Φεύγουν Τανιμανίδης και Ατζούν - «Κόβεται» το Survivor;

21 Μαρτίου 2019 16:14

Survivor: Μπορεί τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης να βελτιώνονται, ωστόσο, η χασούρα για το κανάλι του Φαλήρου είναι τεράστια.

Το Survivor τα προηγούμενα χρόνια σάρωσε στην τηλεθέαση, με τη διοίκηση του καναλιού να… τρίβει τα χέρια της για τη συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Τα πράγματα όμως φέτος δεν πάνε καλά για τον ΣΚΑΪ. Η επιμονή του Ατζούν να κάνει το Survivor Ελλάδα – Τουρκία απέτυχε παταγωδώς, με τους τηλεθεατές να γυρνούν την πλάτη στο παιχνίδι.

Παρά τις προσπάθειες να ανέβουν τα νούμερα με την είσοδο νέων παικτών, τα αποτελέσματα δεν είναι σε καμία περίπτωση τα προσδοκόμενα και στο Φάληρο έχει σημάνει «κόκκινος» συναγερμός.

Η διοίκηση του καναλιού φέρεται να έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά το πρόγραμμα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενισχύοντας τις ελληνικές σειρές. Ήδη υπάρχει συμφωνία για την προβολή του «Λόγω Τιμής» αλλά και της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο». Παράλληλα έχει γίνει κρούση και στον Ανδρέα Γεωργίου για να προβάλει στο ΣΚΑΪ τα δύο σήριαλ που ετοιμάζει.

Παράλληλα, το Power of Love, επίσης παραγωγής του Ατζούν, δεν πάει καθόλου καλά και όπως είναι φυσικό στον ΣΚΑΪ έχουν αποφασίσει να διακόψουν τη συνεργασία με τον Τούρκο.

Τι θα γίνει όμως με το Survivor; Ποια θα είναι η τύχη του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη;

newsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos